Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهر: عضو هیات رییسه شورای شهر تهران گفت: محله کانون انسجام اجتماعی در مدیریت شهری پنجم است و با توجه به اینکه محله اولویت شهر است روزنامه نگاری آنلاین می تواند عرصه جدیدی برای ارتباط با شهروندان فراهم کند.
به گزارش خبرنگار شهر، زهرا نژادبهرام، عضو هیات رییسه شورای شهر تهران در آیین رونمایی از روزنامه تصویری «دروازه تهران» که امروز- شنبه- یکم شهریور در ساختمان شهرداری تهران برگزار شد، گفت: روزنامه تصویری دروازه تهران تحول جدیدی در روزنامه نگاری خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینکه این روزنامه چگونه دیده می شود و چه مطالبی دارد یک بحث است و اینکه چه تحولی ایجاد می کند بحث دیگری است. این کار بزرگی است که در دوره پنجم مدیریت شهری اتفاق می افتد.
نژاد بهرام گفت: در روزنامه نگاری جدید درک فضای دیجیتال بسیار حایز اهمیت است. در حال حاضر بزرگترین روزنامه های جهان دیجیتال منتشر می شوند و مخاطب دیگر نوع کاغذی را نمی پسندد. حتی کتاب نیز به صورت دیجیتالی منتشر می شود.
او ادامه داد: از زمان شیوع کرونا من خودم هیچ روزنامه ای نخریدم، پس دو مساله وجود دارد هم سلیقه مخاطب و هم بهداشت مردم با وجود ویروس.از وقتی فضای مجازی فعال شده علاقه به تلویزیون بسیار کمتر شده حتی تلویزیون های پرمخاطب به حاشیه رفته اند چون مردم نیاز را در هر ساعت و مکانی از فضای مجازی به دست می آورند. تحول به وجود آمده این است که ما یک روزنامه کامل داریم که مخاطب می تواند آن را بخواند و البته دیجیتال است. مشابه این کار در ایرنا و عصر ایران بوده اما این اقدام شهرداری کم نظیر است.
نژاد بهرام گفت: در ایجاد این تحول در عرصه روزنامه نگاری، کرونا به ما کمک کرد که عرصه تازه ای از ارتباطات را به دست آوردیم که ارتباط امنی است. از سوی دیگر منابع متعددی مدیریت شهری را بمباران اطلاعات می کند که ممکن است واقعیت نداشته باشد. وقتی روزنامه ای به این شکل با همه ظرفیت وجود داشته باشد برای مخاطب این امکان ایجاد می شود که با روزنامه انلاین همه اخبار را به دست آورد و در این صورت مخاطب احتیاج به شبکه های تلگرام و شهروند خبرنگار ندارد و رسانه مورد وصول است.
او ادامه داد: نکته ای که در حوزه محلات وجود دارد این است که این روزنامه متولد محله است. این تجربه در همشهری محله وجود داشت اما در همشهری محله فقط مخاطب همان محله وجود داشت اما در این روزنامه دیجیتالی انسجام محله ای وجود خواهد داشت که هر فردی می تواند از محلات دیگر مطلع باشد. اتصال محلات لازمه مدیریت شهری است و در غیر این صورت یک مجموعه پل نگر در شهر تهران از دست می رود. با این کار می توان برای 352 محله تهران برنامه ریزی مشخصی داشت و هر محله هر ماه می تواند برنامه داشته باشد.
این عضو شورای شهر گفت: محله در شهر تهران از بین رفته و با این اقدام، محلات به تهران بازمی گردد. امروز توسعه محله محور مبنای شهر تهران است و این اقدام رسانه مربوط به خود را طلب می کند و مجموعه آنها تصویری از ایده ال در حوزه شهری ایجاد می کند که مشارکت است و مشارکت بدون اعتماد حاصل نمی شود و اعتماد بدون اطلاع رسانی ممکن نیست.
نژاد بهرام گفت: محله کانون انسجام اجتماعی در مدیریت شهری پنجم است و با توجه به اینکه محله اولویت است روزنامه نگاری آنلاین می تواند عرصه جدیدی برای ارتباط با شهروندان فراهم کند.
خبرنگار: سمیرا امیرچخماقی

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: روزنامه نگاری مدیریت شهری شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۵۲۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل پارکینگ محله چهل اختران قم

 به نقل از شهرداری قم، مجید متین‌فر در جلسه هیئت‌مدیره سازمان بهسازی، زیباسازی و نوسازی اطراف حرم مطهر در خصوص پروژه تملک و تخریب مغازه‌های اطراف قبرستان نو اظهار کرد: با همکاری دادستانی در ماده ۸ بیش از ۹۰ درصد پروژه تملک و مغازه‌ها تخریب‌شده است.

وی افزود: به دلیل مشترک بودن دیوار وقفی با مغازه‌های قبرستان نو، اختلافاتی با اداره کل اوقاف به وجود آمده که تلاش مجموعه مدیریت شهری در راستای حل آن است.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم با اشاره به پروژه ساماندهی میدان مطهری خاطرنشان کرد: در هسته مرکزی شهر قم نیاز به همکاری فعال تمام ارگان‌ها داریم و نقش آستانه مقدسه و اداره کل اوقاف در گسترش و پیشرفت و اجرای پروژه‌های مهم شهری بسیار پررنگ است.

متین‌فر در خصوص پروژه چهل اختران تصریح کرد: پروژه پارکینگ چهل اختران با ظرفیت ۱۰۰ خودرو و شبستان اجرا و تکمیل‌شده است.

وی تأمین بودجه برای پروژه‌های شهری را مورد توجه قرار داد و گفت: در سال جاری پشتیبان‌های ملکی متناسبی برای اجرای پروژه‌های اطراف حرم مطهر در نظر گرفته‌شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • مدیریت شهری شانس گرفته شده از مردم برای دوچرخه ها را دوباره به آنها برگرداند
  • افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان
  • افزایش تعداد مددسرا‌ها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • ۴۶۰ روز به پایان مدیریت شهری ششم باقی مانده است
  • روابط عمومی در اقناع افکار عمومی نقش کلیدی دارد
  • تکمیل پارکینگ محله چهل اختران قم
  • نوسازی ۷ برابری اتوبوس های پایتخت نسبت به دوره قبل مدیریت شهری
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها