Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@04:53:24 GMT

رمارم: شورای پنجم متفاوت از شوراهای دیگر عمل کرد

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۶۲۶۳۰

رمارم: شورای پنجم متفاوت از شوراهای دیگر عمل کرد

ایسنا/خراسان رضوی عضو هیأت رئیسه شورای شهر مشهد گفت: خلق فضاهای اجتماعی و ورود به حوزه مسئولیت‌های اجتماعی وجه تمایز مدیریت شهری در شورای پنجم است.

شهناز رمارم در نطق پیش از دستور صد و سی‌امین جلسه علنی پنجمین دوره شورای اسلامی شهر مشهد که امروز، ۲۰ اردیبهشت ماه، در تالار شهر برگزار شد، اظهار کرد: در انتخابات چهار سال قبل، لیست امید با شعارها و برنامه‌های مشخص به پارلمان شهری راه یافت و برای تحقق آن وعده‌ها برنامه‌ریزی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شهرنشینی در دنیای امروز با چالش‌های گوناگون از جمله آلودگی هوا، آلودگی صوتی، ترافیک و معضلات زیست محیطی مواجه است و شورای پنجم در حل این معضلات و اجرای پروژه‌ها تلاش و همت خود را به کار گرفت.

رمارم با طرح این سوال که «چرا مردم باید تصمیم بگیرند این مسیر را تداوم دهند»، گفت: شورای پنجم از نظر من تفاوت اساسی در اجرای حکمرانی شهری داشته و آن نگاه اجتماعی به پروژه‌های در دست اجرا بوده است. بر طبق برنامه عملیاتی میان مدت ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ که ما در ابتدای دوره برای سیاست‌گذاری شهرداری تصویب کردیم، گسترش عدالت اجتماعی و تعادل فضایی در پروژه‌های عمرانی برای تحقق اهداف کلان برنامه توسعه و عمران جامع مشهد در دستور کار قرار گرفت. 

وی با بیان این‌که «ما به مردم قول تغییر و توازن در توسعه شهری و عدالت‌محوری در ارائه خدمات و امکانات دادیم»، تصریح کرد: تا ۲۰ سال قبل مشهد مانند بسیاری شهرها دارای منازل ویلایی فراوان بود، اما امروز آپارتمان‌نشینی سبک غالب شده و منازل ویلایی قدیمی به خاطره‌ها ملحق شده است. آپارتمان‌نشینی، جدایی‌گزینی به دنبال آورده و کرونا آن را تشدید کرده است. امروز وسیله ارتباطی ما گوشی و لوازم الکترونیک است و حتی ارتباط چندانی با همسایه‌ها نداریم. ما برای اصلاح این وضعیت و تحقق ارتباطات اجتماعی، باید فضاهای اجتماعی را توسعه می‌دادیم و کافه پیاده‌رو اولین اقدام در این زمینه بود تا خانواده ها در کنار هم در زمان تفریح شهری برای گفتگو و گذران وقت امکانی داشته باشند.

عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به این‌که «عدالت اجتماعی در اجرای پروژه‌ها یک ویژگی مهم عملکرد این دوره بوده و حضور مدیران جوان پای کار در شهرداری باعث تسریع این توسعه شده است»، خاطرنشان کرد: امروز توازن و عدالت در توزیع امکانات زیرساختی را در جای جای شهر می‌توان یافت. اگر در غرب مشهد پل آزادگان کار می‌شود در شرق نیز پل مصلی آغاز شده و پل ابوطالب و دوربرگردان آن در مقابل دوربرگردان شهید ناصری اجرا شد. کشت پارک ۷۳ هکتاری شهرک شهید رجایی به موازات کشت پارک چهل‌بازه و مثال‌های متعدد از این دست. پس در توسعه پروژه‌ها عدالت اجتماعی رعایت شده است.

وی به احداث باغ زندگی و باغ خاطره نیز که هنوز ابعاد اجتماعی آن‌ها بازر نشده اشاره کرد و گفت: طبق عادت همیشه برای یاد درگذشتگان به بهشت رضا(ع) و آرامستان‌های شهر می‌رویم، اما فضای اجتماعی باغ خاطره در کنار این‌که نیاز مردم را برای یادآوری عزیزان از دست رفته پر کرده به وعده‌گاه هفتگی خانوادگی بدل می‌شود و درختان کاشته شده به یاد درگذشتگان بر سر مردم سایه می‌گستراند. همچنین باغ زندگی که برای متولدین، تازه مزدوجین و… فضایی برای یادآوری و بالندگی و رشد و خاطرات زیبا خواهد بود.

رمارم با اشاره به ورود شهرداری به مسئولیت‌های اجتماعی بیان کرد: بسیاری از پروژه‌های اجتماعی در وظایف ذاتی شهرداری نمی‌گنجند، اما برای حل معضلات اجتماعی و عهده‌دار شدن مسئولیت‌های اجتماعی به این موارد ورود کردیم؛ حمایت شهرداری از کادر درمان در دوره کرونا از مثال های این مورد است. همچنین ساماندهی کارگران ساختمانی و ایجاد ایست‌کارها که کارگران سامان گرفته و عزت نفس آن‌ها رعایت شود در راستای مسئولیت اجتماعی بود.

وی ادامه داد: توزیع لوازم بهداشتی، کمک آموزشی، ورود به تحصیل فرزندان و تأمین وسایل ارتباطی نیز راستای مسئولیت اجتماعی انجام شد. از دیگر اقدامات در این زمینه می‌توان به ساماندهی کشف رود، دوبانده کردن ۷۵ متری رضویه، جاده حسن‌آباد، احداث اردوگاه متجاهرین، ساماندهی کارتن‌خواب‌ها، مجموعه ورزشی قازقان و… اشاره کرد که در حوزه وظایف قانونی ما نبود. 

عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد اضافه کرد: موارد فراوانی می‌توان در موضوع تقویت و توسعه فضای تعامل و اجتماعی مثال زد مانند پیاده‌راه‌ها و دوچرخه‌مداری، اجرای مسیر دوچرخه‌سورای دور تا دور باغ ملک‌آباد، اقدامات بی‌سابقه در توس، اجتماعی‌سازی و برندسازی مشهد با احیای بافت‌های تاریخی فرسوده، ورود به پیوست‌های اجتماعی و… همه این‌ها با هدف توسعه و توزیع متوازن برای رشد متوازن شهر انجام شده که امیدواریم در ادوار بعد نیز تداوم یابد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شورای شهر مشهد شهناز رمارم عضو شورای شهر مشهد مشهد شورای پنجم پروژه ها شهر مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۲۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند

 

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد گفت: پارسال بیش از چهار هزار و ۷۰۰ متکدی در سطح شهر شناسایی و به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند که ۷۵ درصد این افراد مرد، ۱۹ درصد زن و ۶ درصد هم کودکان کمتر از ۱۸ سال بودند.

مهدی ابراهیمی افزود: آزمایش اعتیاد بیش از هزار و ۸۹۰ متکدی، مثبت بوده است که با هماهنگی مقام قضایی و همکاری بهزیستی به کمپ‌های درمان اعتیاد رایگان و دولتی تحویل شده‌اند.

وی افزود: ساماندهی متکدیان اطراف حرم مطهر رضوی نیز با همکاری مسوولان مربوطه صورت گرفت و در این راستا، بیش از ۷۹۰ نفر به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند.

ابراهیمی افزود: سالمندان و زنان، بیش از سایر گروه‌های سنی در معابر و چهارراه‌ها حضور دارند و دلیل آن هم، کمک بیشتر مردم به این گروه‌های سنی است.

وی ادامه داد: تکدی‌گری به عنوان یک آسیب اجتماعی شناخته می‌شود از این رو طبق قانون، شناسایی و جمع‌آوری متکدیان در معابر شهری، با همکاری نیروی انتظامی در دستور کار است.

دیگر خبرها

  • توسعه پایدار با مولدسازی سرمایه‌های مردمی رقم می‌خورد
  • عکس| نمایی متفاوت از مقبره نادرشاه در مشهد قدیم
  • شوراها روزنه‌ها و منافذی که به رانت اطلاعاتی برای عده‌ای خاص می‌انجامد را مسدود کنند
  • شورای روستا یک نهاد مردم سالاری است
  • شوراهای فرادستی مشکل ساختاری دارند
  • ۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند
  • ۴۰ درصد متکدیان معتادند
  • تجلیل متفاوت و بی نظیر از کارگران در شهرستان زرند
  • راور، بافت و زرند شوراهای اسلامی نمونه استان کرمان شدند
  • شوراهای شهر تنها شورای شهرداری نباشند