Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@12:51:02 GMT

آغاز دوره پنجم نهضت قرآنی دانشگاهیان لرستان

تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۶۲۲۱۸۵

آغاز دوره پنجم نهضت قرآنی دانشگاهیان لرستان

ایسنا/لرستان دوره‌ پنجم نهضت قرآنی دانشگاهیان استان با حضور مجازی عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، آغاز و سامانه جامع معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، رونمایی و راه‌اندازی شد.

عبدالحسین کلانتری، در آیین مجازی آغاز دوره پنجم نهضت قرآنی دانشگاهیان لرستان، با بیان اینکه با پیشرفت علم، انسان در مسیری قرار گرفت که برخی، فکر می‌کردند با تسلط کامل بر طبیعت، دین و مفاهیم دینی، به حاشیه می‌روند، اظهار کرد: انسان سکولار و عقل‌گرا بدون توجه به دین و توحید است و نتیجه‌ چنین تفکری، بروز بحران‌ها و جنگ‌های متعددی در جهان همچون دو جنگ جهانی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه وقوع انقلاب اسلامی ایران، یک رخداد بزرگ منبعت از تعالیم دینی بود و توانست اسلام‌گرایی را در جهان مدرن تقویت و ترویج کند، اضافه کرد: انسان مدرن بدون دین، یک انسان بدون روح است و علم و دین باید همراه یکدیگر باشند.

کلانتری با بیان اینکه جهالت مدرن، جهالتی است که در آن، انسان، خود را صاحب علم و عقل بدون دین بداند و این نوع انسان یک نوع انسان سرگشته و سرگردان است، ادامه داد: جایگاه و نقش دانشگاه در نظام جمهوری اسلامی ایران، این است که علم و دین را هر دو با همدیگر، ترویج کند و در این مسیر، به‌دور از افراط و تفریط باشد.

معاون وزارت علوم با بیان اینکه سعادت بشر در آن است که هم علم‌گرا باشد و هم اهل معنویت دینی، درباره جایگاه اساتید دانشگاه‌های کشور در موضوع نهضت قرآنی، افزود: باید بیش‌از پیش، از ظرفیت‌های اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور در راستای تقویت و ترویج مفاهیم قرآنی استفاده شود.

کلانتری با بیان اینکه مفاهیم و تعالیم دینی، باعث تقویت مقدمات ظهور حضرت ولیعصر(عج) می‌شود، از مدیران و متولیان حوزه کاری فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان به خاطر آغاز نهضت قرآنی دانشگاهیان استان لرستان تشکر کرد و گفت: از این نوع فعالیت‌ها می‌توان به‌عنوان الگویی برای دانشگاه‌های منطقه پنج و کشور استفاده کرد.

در ادامه محمد حیاتی، سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان در این آیین مجازی، با بیان اینکه نهضت قرآنی دانشگاهیان استان یک حرکت مهم دینی و فرهنگی در راستای ترویج تعالیم دینی است، گفت: دانشگاهیان استان از جمله دانشگاه لرستان، توانمندی‌های متعددی در حوزه‌های دینی و قرآنی دارند و تلاش ما این است که از این توانمندی‌ها، به‌خوبی و با روش‌های اثرگذار، بهره‌گیری شود.

وی با بیان اینکه نهضت قرآنی دانشگاهیان لرستان کاملاً براساس فرهنگ مهدویت است، افزود: این سامانه به‌صورت رسمی از تاریخ ۲۸ اسفندماه جاری آغاز به فعالیت می‌کند.

حیاتی با بیان اینکه سامانه‌ جامع معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، امکانات لازم و کافی برای ارائه انواع خدمات را دارد، اظهار کرد: با راه‌اندازی این سامانه‌ جامع، بسیاری از خدمات دستی و سنتی کانون‌ها، تشکل‌ها و انجمن‌های دانشجویی، تبدیل به خدمات الکترونیک می‌شوند.

وی ادامه داد: حذف کاغذ و صرفه‌جویی در زمان و افزایش سرعت پاسخگویی به تقاضاهای دانشجویان در حوزه‌های کاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، از دیگر مزایای سامانه‌ جامع معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری قرآن کريم معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان دانشگاهیان استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۲۲۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سیدجواد جعفری، مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در نشست منطقه‌ای برنامه‌ریزی چهارمین دوره جشنواره علمی فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با تأکید بر نگاه آسمانی به این جشنواره اظهار کرد: کاری که برای اهل‌بیت انجام می‌گیرد باید نگاه آسمانی داشته باشد. تقوا زمینه گشایش، بالندگی و رشد است؛ بنابراین نمی‌شود گفت به دلیل اینکه پول و امکانات نداریم کار فرهنگی انجام ندهیم. اگر کار برای خدا و اهل‌بیت باشد گشایش‌ها و برکات حاصل خواهد شد.

وی افزود: ماه‌های مبارک رجب و شعبان ذاتاً ماه‌های با برکتی بوده به فرمایش مقام معظم رهبری ماه‌های رجب و شعبان بهار معنویت است. صرف‌نظر از عظمت این ماه‌ها، میلاد برگزیدگان الهی نیز در این ماه‌ها قرار گرفته؛ بنابراین ماه رجب و شعبان برای برگزاری جشنواره امامت و مهدویت به‌صورت هوشمندانه انتخاب شده است.

مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: میلاد امام زمان چهار پیام دارد. نخست اینکه امام زمان داعیه بوده؛ یعنی دعوت‌کننده به خدا، دوم توجه به امام زمان ایجاد امید به آینده است یعنی باور داشته باشیم که این خورشید روزی طلوع خواهد کرد، سوم باید بدانیم که منتظر و مترصد هستیم و انتظار یعنی حرکت نه سکون و ایستایی و چهارم اینکه این انتظار به عمل ما بستگی دارد.

جعفری عنوان کرد: تاکنون سه دوره از جشنواره امامت و مهدویت به دست با کفایت استادان و کارکنان برگزار شده و در آستانه ورود به چهارمین دوره قرار داریم؛ بنابراین آنچه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در چهارمین دوره این جشنواره از ما انتظار دارد اولاً جامعه هدف این دوره از جشنواره با ۱۵۰ هزار نفر تحت پوشش قرار گرفته و دوم شعار امسال زیارت جامعه کبیره باشد یعنی همه فعالیت‌های جشنواره حول محور و مفاهیم زیارت جامعه کبیره قرار گیرد.

وی تأکید کرد: امسال در کنار شورای سیاست‌گذاری جشنواره‌ها، کمیته‌های تخصصی با حضور علمای حوزه علمیه و استادان گروه معارف تشکیل شود تا مفاهیم زیارت جامعه کبیره را بازآفرینی کنند و به دست شعرا و گروه‌های سرود بسپارند. همچنین از شعرا بخواهیم درباره زیارت جامعه کبیره شعر تولید کرده تا این اشعار تبدیل به نجوای مردم بشود.

جشنواره امامت و مهدویت، شاه‌بیت فعالیت‌های هدفمند فرهنگی دانشگاه آزاد

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی نیز با بیان اینکه سه دوره از جشنواره امامت و مهدویت بر اساس سند تحول و توسعه دانشگاه آزاد با موفقیت پشت سر گذاشته شد،‌ گفت: دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دو اتفاق را به‌عنوان شاه‌بیت فعالیت‌های هدفمند فرهنگی دانشگاه آزاد به‌خوبی تبیین کرده‌اند. جریان امامت و مهدویت و مسئله تقریب مذاهب.

احمد ناطق گلستان بیان کرد: جشنواره امامت و مهدویت همه ساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان در اتمسفر فضای فرهنگی در کل کشور توسط دانشگاه آزاد اجرا می‌شود که این کار ویژه و نو در کشور بوده و مورد تحسین داخل و خارج کشور قرار گرفته، پس معلوم می‌شود خلأ جدی در این حوزه داشتیم. در آسیب‌شناسی تربیتی تشیع، رویکرد شادی و سرور اهل‌بیت نگاهی بوده که دانشگاه آزاد در این زمینه داشته است.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر تقریب مذاهب را داریم که یکی از حوزه‌های جدی در دانشگاه آزاد بوده که توسط قریب به ۳۰ دفتر تقریب مذاهب در کشور با نگاه تقریبی و وحدتی صورت می‌گیرد و به فرمایش دکتر طهرانچی این دو اتفاق در کنار هم جریان اسلام را به معنای واقعی نشان می‌دهند و یک اتفاق میمون و مبارک است.

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی مطرح کرد: به جشنواره امامت و مهدویت به‌عنوان کار فرهنگی فاخر نگاه کنیم و به آن ملزم باشیم. برکتی که انجام این برنامه‌های فاخر فرهنگی به همراه دارد می‌تواند چشمه‌های ویژه‌ای را برای دانشگاه در زمینه‌های اقتصادی باز کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عادی‌سازی بی‌حجابی شبیخون فرهنگی
  • عادی‌سازی بی‌حجابی؛ شبیخون فرهنگی
  • شانزدهمین دوره مسابقات قرآنی طرح قدس در بندرانزلی آغاز به کار کرد
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند
  • کاوش در فلک‌الافلاک / سکونت انسان قبل از عصر مفرغ تأیید شد
  • از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد
  • اختتامیه جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار می شود
  • آغاز مسابقات والیبال دانشجویان کشور دردانشگاه شمال آمل
  • آغاز مسابقات والیبال دانشجویان کشور در آمل